Studii de caz - agentie branding Brandfully

CATEGORIES

Admin

July 3, 2019

Blog /

In 2019 cand vorbim despre branding vorbim despre experiente. Fie ca brandingul  este pentru un produs ce se vinde la raft fie ca este un serviciu  acesta se transforma intr-o promisiune. A imbraca niste pixeli intr-o poveste este o munca minutioasa ce tine de talentul agentiei.

Iata cateva studii de caz in care vom dezvalui craftul agentiei de branding Brandfully.

Raftul cu miresme

Raftul cu miresme este povestea cosmeticelor organice cu uleiuri aduse din Asia. O lume a retetelor ayurvedice, a terapiilor SPA si a ingredientelor naturale presarate in borcane frumos colorate. Prin folosirea simbolului de floare am apelat la cel mai arhaic simt mirosul. Imaginea promite miresme placute ce transforma ritualul de ingrijire intr-o placere SPA. Produsele de nisa sunt de 6 ani pe piata si prezente in magazinele de referinta din industrie: Naturalia, MioBio, PuriBali si lantul Tei.

EasyCare

EasyCare este brandul ce comercializeaza produse parafarmaceutice. Cu spectru larg de folosire am pozitionat firma ca oferind produse prietenoase si usor de folosit. Intr-o mare de produse medicale reci am ales sa fim la raft o oaza de "relaxare", produsul care te ajuta si este cald in acelasi timp. De 8 ani pe piata si in toate farmaciile mari din Romania: Dona, Helpnet, Sensiblu, Farmacia Tei, am dat nastere unui brand de succes.

Profructta

Din fructe si legume locale, Profructta promite o experienta 100% naturala. Gustul fructelor culese direct de pe plaiurile noastre se afla in sticlele ce contin vitamine. Cu

Atlasul cu petale

Am scris povestea aranjamentelor florale asezate intr-un atlas al petalelor. Am apelat la partea emotionala a cuvantului atlas, acel loc in care am strans in copilarie pasiunea noastra si am pus in el o alta pasiune. Cea a aranjamentelor florale.

Bali Temple

Bali-ul este o poveste unica, aparte. Cei ce au vizitat tara stiu despre ce vorbim. Un loc al templelor, ofrandelor si intentiilor bune. Am strans aceasta esenta in imaginea logo-ului si a elementelor ce il inconjoara. Craftul agentiei de branding Brandfully reiese din executia remarcabila si din succesul SPA-ului balinez chiar din primele 3 luni.

Tabya Lashes

Atunci cand pasiunea pentru gene se intalneste cu pasiunea pentru publicitate iata ca se nasc companii de succes. Acesta este cazul Tabya Lashes ce a creat propria linie de produse de lash extensions ce au prins viata prin craftul agentiei de branding Brandfully. O executie remarcabila pentru produsele Tabya Lashes ce se gasesc in toate saloanele de renume.

Related post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *